Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

It's Griefin' Time!

Griefing = το αντίστοιχο του trollαρίσματος, για τα online multiplayer games, το να σπας τις μπάλες των συμπαικτών σου αλλά και άσχετων που απλά είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο σου, και να τους κάνεις να χάνουν και να τσατίζονται επίτηδες. Αναλυτικότερα εδώ.

Όπως και να έχει, βρήκα τρία βιντεάκια που έλιωσα στα γέλια, και μια που τα ποστς με βιντεάκια κι ελάχιστο text έχουν πιο πολλή πέραση από τις wall of text πνευματώδεις αναλύσεις μου (τεμπελχανάδες αναγνώστες), σας τα παρουσιάζω:

1) Minecraft: Στάχτη και Μπούρμπερη
Για να κατανοήσετε τον αληθινό μαζοχισμό του minecraft, φανταστείτε πως κάθε κύβο πρέπει να τον φτιάξεις και να τον μεταφέρεις ξεχωριστά, για να χτίσεις-άρα το παρακάτω κτίριο πρέπει να του πήρε του τύπου βδομάδες ή μήνες IRL. Και τι κάνουν δύο μαλάκες:



2) Age of Conan: You shall not pass!
Απλά απίστευτος, και με κορυφαία Μπένυ Χιλ υπόκρουση! Δώστε βάση, όταν πηγαίνουν οι δύο τύποι μαζί: ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει ένας εξυπνάκιας που αφήνει τον άλλο να την πατήσει για να χωθεί αλλά τελικά την πατάει και ο ίδιος. Έλληνας θα είναι...



3) WoW: Χαμός στο Μνημόσυνο!
Το ουσιαστικό μέρος ξεκινάει από το 2:08, μέχρι τότε σας λέω εγώ στα γρήγορα το πραγματικά tl;dr story = Μια τύπισσα που έπαιζε σε ένα guild πέθανε IRL και οι τύποι αποφασίζουν να της κάνουν in-game μνημόσυνο και να το στείλουν βιντεοσκοπημένο στους δικούς της. Έτσι, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τη θεωρία μου πως τα MMO προκαλούν εγκεφαλική μαλάκυνση: λες και οι πενθώντες εκτός του ότι χάσανε δικό τους άνθρωπο έχουν όρεξη να δουν 40 no-lifers να παίζουν wow... Τέσπα, τα νέα διαδίδονται και φτάνουν στα αυτιά ενός griefer-guild το οποίο αποφασίζει να crash the party και να τα κάνει όλα πουτάνα. Επικρατεί πανικός και γέλιο μέχρι δακρύων.



Και για να μην ξεχνιόμαστε, πάρτε και τούτο:

6 σχόλια:

  1. ερώτηση:αν ένας lawful good χαρακτήρας αποφασίσει να κάνει griefing μια μέρα...έτσι επειδή κακογάμησε την προηγούμενη,ή της ήρθε περίοδος ή αποφάσισαν να κάνουν σειρά στην τηλεόραση τον Έλρικ με πρωταγωνιστή το Βαντάμ κ.α. και τα γαμήσει όλα όπως είδαμε και στο WoW ούτε τότε θα φάει ποινή;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΚ... με το τρίτο βίντεο έκανα καινούρια νεφρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ee to trito ta espase. etsi mou erxete na arxiso kai egw wow gia na trolaro mazi tous hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα ήταν η σειρά σου φίλε!!!

    http://ocelebritis.blogspot.com/2012/02/mpelalidiko.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το video από Age of Conan τα σπάει! Τσιμέντο 6pack κάναμε!!!

    Οι άλλοι τύποι στο WoW... τι να πω; "Πέθανα"!

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή