Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα όσα δεν σας λένε για τους βρυκόλακες- και ΔΕΝ νοιάζεστε να ρωτήσετε.

Βρυκόλακας. Vampyr. Ρουφήχτρα.


Σκοτεινά πλάσματα της νύχτας. Ο απόλυτος τρόμος. Σάπια, απέθαντα όντα, χωρίς ίχνος καλοσύνης στην σταματημένη τους καρδιά. Για αιώνες καραδοκούσαν στις σκοτεινότερες γωνίες του ανθρώπινου πολιτισμού. Τα τελευταία χρόνια, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας προετοιμάσουν για την αλήθεια της ύπαρξης τους. Για όλες τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να διανοηθεί. Έτσι κι εγώ, ο αιώνιος φορέας πολιτισμού στις μίζερες ζωές σας, σας φανερώνω... την ΑΛΗΘΕΙΑ! Ας αναλύσουμε τα χειρότερα δείγματα αυτού του τελείως gay είδους,  ξεκινώντας με τον πρωταρχηγό τους.
 
TWILIGHT. Αν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία πως οι βάμπιρες είναι όλοι τους gay (όπως άλλωστε και τα elves), με έναν τελείως emo, κλαψομουνέ τρόπο, πλέον έχει διασκεδαστεί. Φανταστείτε τον πρωταγωνιστή, ένα pretty boy, με έμφαση στο δραματικό, πλην όμως badass ρουφήχτρα (για αίμα, οχι.... τεσπα), που όταν τολμήσει να κυκλοφορήσει τη μέρα, ΑΣΤΡΑΦΕΙ από vampiric awesomeness. Το αποτέλεσμα:
















TOKYO HOTEL


It's a dude! Don't fap to it!
 

TRUE BLOOD. Αυτή η σειρά έχει κάτι για όλα τα γούστα: η Rogue των X-men, με επιτηδευμένη gtp προφορά δείχνει την κωλάρα και τα σάπια βυζιά της, όλο το χωριό παρτουζώνεται μέσα στο μπαρ και ένας τύπος μεταμορφώνεται σε κόλεϊ για να γαμήσει μια τύπισσα που έχει μεταμορφωθεί σε γουρούνι. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Είναι σαν να βλέπεις southpark με βρυκόλακες. Επίσης, η σειρά έχει και κοινωνικό μήνυμα, καθώς δείχνει πως η πουστιά του νεοέλληνα έχει διαφθείρει ακόμα και τα παιδιά της νύχτας. σοβαρά.
Ausgezeichnet!


 
VAMPIRE DIARIES: Στις Διάρροιες των Βαμπίρ βλέπουμε τον τύπο που στο Λοστ γαμούσε την αδερφή του σε ρόλο ψυχάκια ό,τι ναναι gay emo pretty boy vampire, να πίνει ξύδια σχεδον σε κάθε επεισόδιο και να τρώει μπιφτέκια. Τώρα, αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα, μέχρι να αναρωτηθεί κανείς τι συμβαίνει με τις συσσωρευμένες στο σώμα του κραιπάλες. Ε, λοιπόν η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μία: οι βρυκόλακες κάνουν τσίσα κακά όπως όλοι μας, και μπορούν αν φοράνε τα δαχτυλίδια της γιαγιάς τους να μην αστράφτουν στη διάρκεια της μέρας. Έτσι, κυρίες και κύριοι, διατηρείται το Masquerade. Και μια που είμαστε εδώ:
 
KINDRED: THE EMBRACED, μια περήφανη μεταφορά του VAMPIRE THE MASQUERADE που πήρε τους όρχεις τόσο των 15χρονών βαμπιρόπληκτων κορασίδων που δεν γουστάρουν δράση, όσο και των άγαμων βρωμερών χαλιαμούτρηδων που είναι συνήθως εμπλεκόμενοι με την ευγενή τέχνη του Roleplaying. Η σειρά κόπηκε μετά από λίγα επεισόδια και πλέον δεν την ξέρει κανείς. Όταν σου δίνουν μια υπερτεράστια ιστορία παγκοσμίου βεληνεκούς κι εσύ αρχίζεις να κόβεις τα καλύτερα για να μην παρακουράσουν το μυαλό τους με πληροφορίες οι ηλίθιοι τηλεθεατές αφήνοντας -μαντέψτε: έναν gay emo pretty boy πρίγκηπα που γουστάρει μια θνητή βασίλισσα του χορού του σχολείου της, τι περιμένεις να συμβεί? Είναι σαν να μεθάς μόνο για να λες περήφανα σε όλους πως έχεις hangover. Η γραμμή μεταξύ του να είσαι cool και μαλάκας είναι θολή και συχνά ξεπερνίεται.
 
Τι κοινό έχουν τα BLADE και το SPAWN? Μα φυσικα οι κεντρικοί τους ήρωες είναι βρωμοαρά  κάτι σαν βρυκόλακες που πολεμούν άλλα διαόλια επειδή είναι κατα βάση καλοί τύποι και αρνούνται τη φύση τους. Whatever. Η δράση είναι καλή, όμως το brooding και η "μισώ τους ομοίους μου γιαυτό θέλω να αλλάξω και να είμαι καλύτερος από αυτούς" νοοτροπία, πρέπει να είναι κάτι το παγκόσμιο.

Πρέπει όμως να παραδεχτούμε και τα θετικά: από τη μια έχεις τον Blade να τριγυρνάει ΜΕΡΑ, χωρίς να αστράφτει, αλλα ντυμένος με πέτσινα μέσα στη ζέστη (έχει αλλάξει ένα από τα μανικετόκουμπα με το δαχτυλίδι της γιαγιάς του). Από την άλλη, ο Spawn, για να κυκλοφορήσει μέρα πρέπει να αλλάξει μορφή από βρωμοαρά έγχρωμος, σε california surfer dude, επειδή μόνο αυτήν του επιτρέπει ο διάβολος for the lulz. Τα αποτελέσματα δεν είναι διόλου ενθαρρυντικά:





πριν

μετά

NIGHT WATCH (και η συνέχειά της που δεν την έχει δει κανείς): μόνο ένα πράγμα έχω να σχολιάσω εδώ: ξέρετε τον μύθο που θέλει τα βαμπίρια να διαλύονται κατά την επαφή τους με το νερό? Ε, λοιπόν μαλακίες. Στην πραγματικότητα η αχίλλειος πτέρνα τους είναι... η VODKA! Η ταινία είναι φυσικά ρώσικη, οπότε θα ακούσετε μαργαριτάρια του τύπου "Bliat Vampire Yobana Suka Kasachok Perestroika! Make my day!" Δείτε πως σκοτώνουνε το pretty emo κτλ κτλ boy. Nazdravie!



DRACULA 3000. Είναι 3000 φορές καλύτερο από την βλακεία του κόπολα. Ο ρουφήχτρας ξυπνάει μέσα σε ένα διαστημόπλοιο γεμάτο aliens και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να σώσει τη γή από τον αυτοκράτορα Ζόλταν. Στην πορεία ερωτεύεται την θνητή cyborg βασίλισσα των άλιεν. Και χέζει, αστράφτει τη μέρα, μεταμορφώνεται σε γουρούνι για να κάνει σεξ μαζί της και γενικά κόβει σοβαρά ποσά κώλων. Επίσης πίνει αίμα από predator και γίνεται ο PREDRACULA, το υπέρτατο ον!  ...... Μια ταινία που δεν πρέπει να χάσετε.!


LESBIAN VAMPIRE HUNTERS. Μια ταινία που σοβαρά ήταν τόσο ηλίθια που προσέβαλε ακόμα και την δική μου αισθητική. Κάτι χοντροί μπυροκοιλιάδες άγγλοι, παραδόξως gay straight μπλέκουν σε ένα κάστρο. Τους την πέφτουν βαμπιρολεσβίες (σποϊλερ: είναι bi) και για να τις νικήσουν πρέπει να βρούν το Dick-Sword ή κάπως έτσι, που έχει για λαβή μια πούτσα. Και ένας gay λυκάνθρωπος. Σοβαρά. Τουλάχιστον δείχνει βυζιά.


στην ταινία είναι χειρότερο.

 

LOST BOYS: Παρά τον τίτλο εδώ δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ το gay. Πρόκειται για βαμπίρια ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ που αρχηγός τους είναι ο Κηφερ Σάδερλαντ, ο Jack Bauer! Μιλάμε για τρελή Badassιλα. Ξύλο, κυνηγητά, καφρίλες και ο Μπάουερ στα νιάτα του και ακμαίος πριν γίνει μπεκροκανάτας. Wait a minute, mr Mpelalidike,θα μου πείτε. Τι δουλεία έχει μια ΑΝΤΡΙΚΗ ταινία με βαμπίρια σε αυτήν εδώ τη λίστα? Κακόμοιρα παιδάκια που έχετε δει το Batman με τον Παγωμένο Σβαρτζενέγκερ, την Αργιλομούνα Θέρμαν και τις ρώγες πάνω στις στολές (όχι της Θέρμαν, αλλά του Τζώρτζ Κλούνευ, κι του Ρομπινοπαπάρα), 2 λεξούλες έχω για εσάς: Joel Schumacher. Ο Τζόελ ζήτησε επίσημα συγγνώμη από την γκαίη κοινότητα για την αντρίλα του Lost Boys.

 

Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ. Ας με συμπαθάει ο Τζιμάρας που τον βάζω σε μια λίστα με τέτοια... ιδιαίτερα άτομα, αλλά δεν γίνεται να μιλησω για έργα με βρυκόλακες χωρίς να τον αναφέρω. Σοβαρά δείτε το. Ίσως το μοναδικό έργο που αξίζει τον κόπο μέχρι τώρα. Πάρτε ξανά την τραγουδάρα του.
 
FROM DUSK TILL DAWN. Αυτή η ταινία είναι η προκαταβολική εξιλέωση του Τζώρτζ Κλουνευ για τις νυχτεριδορώγες του. ΠΟΛΛΑ μπιστολίδια, πολλά βαμπίρια, ένας τύπος που από την μπυροκοιλιά του βγάζει minigun και η Σαλμα Χαγιεκ να φοράει μόνο το Διαμαντή το Φίδι. Από τις λίγες ταινιάρες με βρυκόλακες για άντρες.
 

Για τελευταίο άφησα το καλύτερο. Η ταινία που ακολουθεί είναι αληθινή 100%. Σοβαρά.
JESUS CHRIST VAMPIRE HUNTER.


κάνω copypaste το imdb του: Jesus Christ meets up with El Santo ( a mexican wrestler) and a woman named Mary Magnum. Together they fight lesbian-killing vampires. Jesus fights with mixed martial arts skills and uses his carpentry skills to create weapons with which to slay vampires.

Αν κάνω οποιοδήποτε σχόλιο απλά θα χαλάσω το awesomeness. Καληνύχτα.

1 σχόλιο:

  1. γουέλ νταν

    μου φτιαξες καινουριο συκωτι

    θελω κι αλλα κι αλλα κι αλλα-λα (απληστια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή